Juvan Kulttuuri muuttaa sääntöjä ja puheenjohtaja vaihtuu

Juvan kulttuuri muuttaa sääntöjä ja puheenjohtaja vaihtuu

Juvan kulttuuri ry muuttaa sääntöjä siten, että avustustoimintaa voidaan harjoittaa pitkäjänteisemmin edellisten vuosien voittovarojen puitteissa. Sääntömuutos käsitellään ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa toisen kerran 23.9.2020. Yhdistys on jakanut avustuksia ja tukenut kulttuuritoimintaa vuosittain noin 25.000 eurolla. Avustukset tulevat hakuun loppuvuodesta ja siitä ilmoitetaan Juvan lehdessä ja nettisivuilla.

Yhdistyksen pitkäaikaisen puheenjohtajan Pertti Pesosen luovuttua tehtävästä uudeksi puheenjohtajaksi hallitus on valinnut keskuudestaan Heikki Laukkasen. Hallituksessa jatkavat varapuheenjohtaja Esko Vuokko ja jäseninä Hannu Summanen, Reino Roikonen ja Kari Pitkälä. Uudeksi hallituksen jäseneksi vuosikokous valitsi kolmivuosikaudelle Johanna Kuusiston. Hallituksen varajäseniksi seuraavaksi vuodeksi valittiin Jukka Paasonen, Arja Vironen ja Kari Leskinen.

Juvan kulttuuri ry piti vuosikokouksen 24.8.2020. Paikalla oli 14 jäsentä. Vuosikokous käsitteli viime toimintavuoden toimintakertomuksen ja tilit. Korona tilanne vaikutti merkittävästi tämän vuoden toimintaa. Kulttuurigaala, lasten konsertti ja jäsenistön kesätapahtuma jouduttiin perumaan tältä vuodelta. Yhdistyksellä on noin 180 jäsentä ja yhdistys toivoo saavansa lisäjäseniä. Yhdistyksen sihteerinä ja rahastonhoitajana toimii Markus Tikkanen Savon Tilipiste Oy:sta.

Lisätiedot; Puheenjohtaja Heikki Laukkanen 0400 755204

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *