Toiminta-avustuksia ja -tukia 2020

Myönnettävät avustukset kulttuurialan toimijoille vuonna 2020
Juvan kulttuuri ry tukee juvalaisia toimijoita ja tapahtumia. Sääntöjensä mukaan yhdistyksen tarkoituksena on tukea kulttuuria sekä edistää henkistä ja aineellista kehitystä Juvalla alueellisen omaleimaisuuden ja paikallisten erityispiirteiden pohjalta. Yhdistys jakaa vuosittain avustuksia ja toimintatukia.

Peter Strebel 2000 €
Graafiset vaikutelmat Valokuvanäyttely 2020 ” Galleria kuninkaankartanolle” aineena ensilumen aikaansaamat hienot graafiset vaikutelmat. Valokuvat toteutetaan ainutlaatuiselle käsin valmistetulle japanilaiselle paperille.

Eläkeliiton Juvan yhdistys ry 500 €
Yhdessä kesään -tapahtuma järjestelyihin sisältäen maksuttoman kuljetuksen kyytiä tarvitseville ikäihmisille myös syrjäkyliltä. Tapahtumassa mm. kuoro- ja yhteislaulua.

Juvan kehitysvammaisten tuki ry 300 €
Kehitysvammaisten ystävänpäivän tanssitilaisuuden järjestelykuluihin

Tuhkalan kylätoimikunta 500 €
Juvan muihin kyliin suuntautuvan kotiseuturetken toteuttamiskuluihin

Taideyhdistys Jutakka ry 1000 €
Kerran kuukaudessa järjestettävän vapaan piirustussession järjestelykuluihin. Tavoitteena : iloa ja virkistystä väreistä, vapauta sisäinen minäsi ja luovuutesi.

TeaHouse of Wehmais 4000 €
Näyttelyn ja asiantuntijaseminaarin toteuttaminen helmikuussa lentolaivue 42 toiminnasta talvisodan aikaan Juvalta Jukajärven jäältä. Näyttely toteutettiin helmikuussa TeaHouse of Wehmaisissa ja kesällä Partalassa Juvan museon tiloissa.

Juvan Urheilijat ry 500 €
Vuonna 1990 järjestetyn Juvan Jukolan viesti muistolaatan julkistamiseen kesällä 2020 Koikkalan kylällä.

Juvan ja Rantasalmen Rotariklubit 1000 €
Ystävänpäivän hyväntekeväisyyskonsertin järjestelykuluihin, konsertissa esiintyi Jarkko Ahola

Juvan Mieslaulajat ry 1000 €
Konserttien ja esiintymismatkan järjestyskuluihin

Juvan Puhaltajat ry 1000 €
Juvan Puhaltajien 45 – vuotis konsertin järjestelyihin

Juvan käsityöläiset ry 1500 €
Kulttuuritapahtumien toteuttamiseen , kulttuuripolut rakentamiseen ja näyttelytoimintaan

Juvan kunta, työelämäpalvelut 500 €
Hyviä tekoja Juvalla –yhteisötaideteoksen toteuttamiseen

Kaarina Hänniselle ja Hillevi Valkoselle 300 €
Kaarina Hänniselle ja Hillevi Valkoselle tunnuksena hienosta työstä vanhempiensa sota-aikaisten kirjeiden toimittamisesta kirjaksi nimellä; ”Kiitos kirjeestä rakas”
Martti Talvela säätiö 2500 € v. 2020 ja 2500 € 2021
Kaksivuotinen yhteistyösopimus säätiön kanssa. Juvan kulttuuri ry osallistuu vuosittain jaettavan Martti Talvela säätiön apurahan rahoittamiseen. Talvela – säätiö jakaa apurahan vuosittain säätiön kotipaikkakunnalla Juvalla.

Auli Vasara 1500 €
Tuohi- ja pajutyöleirin toteuttamiseen Juvalla kesällä 2020.Leirin tarkoituksena on ylläpitää perinteistä tuohi- ja pajutyötaitoa nykyaikaan sovelettuna.

Hanna Räty 2000 €
Kuvitteellinen mummola projektin käynnistäminen taustalla Vehmaan kylän ja laajemminkin maaseudun autioituvat mökit ja pusikoituneet pihat. Teoskokonaisuus käsittää maalauksia, valokuvia ja piirroksia. Tavoitteena näyttely Juvalla kesällä 2022.

Gottlund työryhmä 2000 €
Ryhmälle seitsemännen valtakunnallisen Gottlund – runokilpailun järjestämiseen kesällä 2020.Runokilpailun tavoitteena on pitää yllä Gottlund perinne elävänä sekä rohkaista ihmisiä kirjoittamaan omaäänistä runoutta.