Kengurumeininki tarttui lapsiin

Maamme pomppuykkösen-kengurumeininki pomputti 135 henkilöä, Kukkokoulun juhlasalissa. Konsertissa kuultiin muun muassa seuraavat musiikkikappaleet; Peikko, Uimaan, Veturi Vieterä, Tikku sekä loppulauluna Hei, hei..
Bändin iloinen ja energinen ote tarttui hyvin konsertti yleisöön, yleisö esitti toiveena että lasten konsertista voisi tehdä perinteen Juvalle.
Kengurumeininki, on perustettu 1996. Kuluneena aikana bändi on hauskuuttanut lapsia ja heidän vanhempiaan yli 3800 keikalla ympäri maata. Hulvatonta meininkiä on tallennettu viidelle levylle, kolmelle myyntivideolle ja tietysti Kenguruiden omaan TV-sarjaan, Kenguruveturiin. Ryhmä pomppii eteenpäin alati kasvavalla innolla ja energialla esittäen toiminnallisia konserttejaan.
Konsertin yhteistyökumppanit ovat Suur-Savon Osuuspankki, K-Supermarket Juva sekä McDonald’s Mikkeli.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *