Myönnettävät avustukset kulttuurialan toimijoille  vuonna 2020

Juvan kulttuuri ry tukee juvalaisia toimijoita ja tapahtumia. Sääntöjensä mukaan yhdistyksen tarkoituksena on tukea kulttuuria sekä edistää henkistä ja aineellista kehitystä Juvalla alueellisen omaleimaisuuden ja paikallisten erityispiirteiden pohjalta. Yhdistys jakaa vuosittain avustuksia ja toimintatukia.

 

Peter Strebel    2000 €

Graafiset vaikutelmat Valokuvanäyttely 2020 ” Galleria kuninkaankartanolle” aineena ensilumen aikaansaamat hienot graafiset vaikutelmat. Valokuvat toteutetaan ainutlaatuiselle käsin valmistetulle japanilaiselle paperille.

 

Eläkeliiton Juvan yhdistys ry   500 €

Yhdessä kesään -tapahtuma järjestelyihin sisältäen maksuttoman kuljetuksen kyytiä tarvitseville ikäihmisille myös syrjäkyliltä. Tapahtumassa  mm. kuoro- ja yhteislaulua.

 

Juvan kehitysvammaisten tuki ry  300 €

Kehitysvammaisten ystävänpäivän tanssitilaisuuden järjestelykuluihin

 

Tuhkalan kylätoimikunta   500 €

Juvan muihin kyliin suuntautuvan kotiseuturetken toteuttamiskuluihin

 

Taideyhdistys Jutakka ry   1000 €

Kerran kuukaudessa järjestettävän vapaan piirustussession järjestelykuluihin. Tavoitteena : iloa ja virkistystä väreistä, vapauta sisäinen minäsi ja luovuutesi.

 

 

TeaHouse of Wehmais   4000 €

Näyttelyn ja asiantuntijaseminaarin toteuttaminen helmikuussa lentolaivue 42 toiminnasta talvisodan aikaan Juvalta Jukajärven jäältä. Näyttely toteutettiin helmikuussa TeaHouse of Wehmaisissa ja kesällä Partalassa Juvan museon tiloissa.

 

Juvan Urheilijat ry   500 €

Vuonna 1990 järjestetyn Juvan Jukolan viesti muistolaatan julkistamiseen kesällä 2020 Koikkalan kylällä.

 

Juvan ja Rantasalmen Rotariklubit  1000 €

Ystävänpäivän hyväntekeväisyyskonsertin järjestelykuluihin, konsertissa esiintyi Jarkko Ahola

 

Juvan Mieslaulajat ry   1000 €

Konserttien ja esiintymismatkan järjestyskuluihin

 

Juvan Puhaltajat ry    1000 €

Juvan Puhaltajien 45 – vuotis konsertin järjestelyihin

 

Juvan käsityöläiset ry   1500 €

Kulttuuritapahtumien toteuttamiseen , kulttuuripolut rakentamiseen  ja näyttelytoimintaan

 

Juvan kunta, työelämäpalvelut  500 €

Hyviä tekoja Juvalla –yhteisötaideteoksen toteuttamiseen

 

Kaarina Hänniselle ja Hillevi Valkoselle  300 €

Kaarina Hänniselle ja Hillevi Valkoselle tunnuksena hienosta työstä vanhempiensa sota-aikaisten kirjeiden toimittamisesta kirjaksi nimellä; ”Kiitos kirjeestä rakas”

Martti Talvela säätiö  2500 € v. 2020  ja 2500 € 2021

Kaksivuotinen yhteistyösopimus säätiön kanssa. Juvan kulttuuri ry osallistuu vuosittain jaettavan Martti Talvela säätiön apurahan rahoittamiseen. Talvela – säätiö jakaa apurahan vuosittain säätiön kotipaikkakunnalla Juvalla.

 

Auli Vasara    1500 €

Tuohi- ja pajutyöleirin toteuttamiseen Juvalla kesällä 2020.Leirin tarkoituksena on ylläpitää perinteistä tuohi- ja pajutyötaitoa nykyaikaan sovelettuna.

 

Hanna Räty     2000 €

Kuvitteellinen mummola projektin käynnistäminen taustalla Vehmaan kylän ja laajemminkin maaseudun autioituvat mökit ja pusikoituneet pihat. Teoskokonaisuus käsittää maalauksia, valokuvia ja piirroksia. Tavoitteena näyttely Juvalla kesällä 2022.

 

Gottlund työryhmä   2000 €

Ryhmälle seitsemännen valtakunnallisen Gottlund – runokilpailun järjestämiseen kesällä 2020.Runokilpailun tavoitteena on pitää yllä Gottlund perinne elävänä sekä rohkaista ihmisiä kirjoittamaan omaäänistä runoutta.

 

Juvan kulttuuri ry on perustettu vuonna 2004. Juvan kulttuuri ry:n peruspääoma syntyi, kun Juvan Lehti ry:n julkaisusoikeudet myytiin Länsi-Savo konsernille. Juvan Lehti ry:n ainaisjäsenet siirtyivät Juvan kulttuuri ry:n ainaisjäseniksi. Yhdistys haluaa uusia henkilöitä jäseniksi. Yhdistykseen voi liittyä jäseneksi ottamalla yhteyden nettisivujen kautta  www.juvankultturi.fi tai olemalla yhteydessä hallituksen jäseniin.

Lisätietoja; puheenjohtaja Pertti Pesonen, puh 040 0366905

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Juvan kulttuuri ry

Savon Tilipiste Oy

Piikkiläntie 2-4

51900 Juva